Действия в случай на неправилна употреба на Цитросепт

Available languages: Действия в случай на неправилна употреба на Цитросепт Measures to be taken in the event of incorrect application Maatregelen bij onjuiste toepassing Działanie w przypadku nieprawidłowego użycia Citroseptu

 

 

 

След няколко години контакт с приложението на екстракта от грейпфрут, Ви представяме някои примери на неправилна употреба на препарата, които се основават на опита на неговите потребители – експериментатори. Причината на всички проблеми е неправилната употреба на НЕРАЗРЕДЕНИЯ екстракт. Ето списък, който молим да не удължавате:

  • Изпиване на неразреден екстракт;

  • Втриване на неразреден екстракт върху лигавицата на устата или рана;

  • Втриване (масажиране) на неразреден екстракт върху кожата;

  • Миене на зъби с екстракта.

 

Изпиване на неразреден екстракт. Честа грешка на хората, които не са прочели приложената листовка към препарата. Може да предизвика раздразнения на лигавицата на устата и хранопровода.

Действие: Колкото може по-бързо да изпиете около 0,5 литра течност. Това може да бъде вода или най-добре сок от цитруси. Ако е възможно, трябва да се консумират няколко лъжици зърнени трици или малко пълнозърнеста храна (каша, пълнозърнест хляб). Също така е добре да се ядат кисел и пудинг (най-добре неподсладени).

Правилно приложение: Виж в раздел – Дозировка.

Втриването на неразреден екстракт в лигавицата или рана, може да доведе до раздразнения на тъканта, парене и зачервяване.

Действие: Колкото се може по-бързо да се измие мястото с топла вода и сапун. Да се приложи неутрален и овлажняващ крем (напр. с алое).

Втриването (масажирането) на неразреден екстракт в кожата се прилага обикновено от дами, които решават да го използват като маска (особено опасно като нощна маска). Ефектът е изсушена, опъната и много червена кожа.

Действие: По същия начин както втриването в лигавицата, само че с употреба на по-голямо количество крем.

Почистването на зъбите и венците, отново прилагано преди сън. На сутринта, вместо да почувствате свежест в устата, ще Ви събуди парене в цялата устна кухина. Обикновено това се придружава от възпаление на устната лигавица и езика (особено под езика), значително (минаващо) намаляване на способността на вкусовите рецептори.

Действие: Консумацията на храна може да бъде съпроводена с болка за известен период от време, затова през няколко дни трябва да се приемат леки храни, с неутрален вкус и кашеста консистенция. Препоръчваме изплакване на устата с успокояващи и овлажняващи течности (алое), разредени с лайка.

 

 


COMPANY WEBSITE: