Гаранция за качество

Ведра Интернешънъл

Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни подходи, за да гарантираме, че пациентите получават най-добрите продукти за своето здраве.

Визията ни е да доставяме на българските пациенти модерни, ефикасни и висококачествени продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Ведра избра за Вас Цитросепт Органик – доказал се на пазара продукт с екстракт от органични грейпфрути за стимулиране на имунитета и подобряване на метаболизма. Изберете оригиналната висококачествена добавка с екстракт от грейпфрут Цитросепт! Капки Цитросепт Органик в чаша вода – това е коктейлът на сезона!

Цинтамани

Полската компания Cintamani Poland е създадена през 1997 г. Фирмата е специализирана в производството и дистрибуцията на продукти, произведени от натурални съставки. Мисията на компанията е постоянна грижа за здравето и благополучието на хората чрез създаване на нови възможности за пълноценен живот. Цинтамани Полша е собственик на търговската марка „Цитросепт“ и произвежда с години оригиналният продукт със същото име. Цитросепт Органик е изцяло натурална хранителна добавка с нова формула с по-мек и приятен вкус. Съдържа 84% биосертифициран екстракт от семената на прецизно селектирани грейпфрути, който е богат на биофлавоноиди и е подходящ в периода на повишен риск от възникване на настинки.