Приложение

Моля запознайте се с текста на тази страница. Това ще Ви позволи да използвате Цитросепт – екстракт от грейпфрут по правилен начин, което със сигурност ще донесе максимални ползи. 

Добавете продукта в поне 200 ml течност. 

Дозировка: 15 капки, 3 пъти дневно 

При първи симптоми на грип, настинка или инфекция: 50-70 капки, два пъти дневно за поне 3 дни (не бива да се възприема като лекарство)

При деца над 3 годишна възраст дозировката се изчислява по една капка на килограм телесно тегло за 24 часа, разделен в три приема

Внимание: Екстрактът се приема винаги разреден!

Предупреждение! 

Цитросепт не може да замени правилното и пълноценно хранене. Винаги е препоръчително да се обръщате към вашия лекар и фармацевт за консултация в кои случаи да използвате продукта.

Ако изложената информация не е изчерпателна за Вас, моля не се колебайте да изпратите Вашите въпроси на нашия адрес info@citrosept.bg. Ако имате опит, свързан с приложението на Цитросепт и мнение за него, също моля да ни изпратите е-mail. Това ще помогне да се усъвършенстват начините на употреба на Цитросепт и може да открием нови възможности за приложението на екстракта от грейпфрут.